Hallo allemaal ,

Wij zijn op zoek naar een nieuw leven in Spanje , we zijn respectievelijk 44 en 40 jaar en hebben een ruime werkervaring in verschillende dissiplines , aangezien we naast werk ook huisvesting of hulp bij huisvesting zoeken kunnen we iedere hulp daarin gebruiken.

Wij zullen binnenkort in Spanje zijn , met het liefst een baan in het vooruitzicht , mocht u ons denken te kunnen gebruiken dan zullen we doormiddel van mail/ email verkeer u het één en ander over onszelf vertellen.

We zijn voor verschillende banen beschikbaar , maar voor we hier een ellelang bericht schrijven doen we dit liever direct.

k spreek zeer goed Engels , goed Duits , redelijk spaans , maar ben beetje roestig wat het spaans betreft , wat woordjes frans en italiaans maar ben altijd bereid bij te scholen.

We hebben beiden leidinggevende functies gehad , eigen zaak tot en met 2007 ( sport ) later in beveiliging en en zij in schoonmaak en snackbar , enige horeca ervaring . Ander werk is ook zeer welkom , we zijn niet te beroerd en werken goed en hard , geen 9 to 5 mentaliteit , maar serieus met gevoel voor humor.

Bouw - verbouw is ookwelkom, ben zeer handig en technisch ingesteld - maarwe staan voor van alles open

we hopen serieuze gegadigden hier te vinden ,

mvg