torremolinos

  • Johanna

    Wij gaan in februari voor een week naar Malaga en wij verblijven in een resort bij torremolinos en Benalmadena. Volgens mij heet het dorpje pueblo Evita.

    Ben heel benieuwd hoe het daar is.

    We zijn nog nooit die kant op gegaan. Kan je daar veel in de buurt doen we hebben ook een auto gehuurd en willen graag veel zien en natuurlijk ook lekker eten?

    Wie heeft leuk tips voor ons, heb zelf het een en ander wel op internet gevonden, maar we zijn open voor meer info!

  • limburgse

    Nou daar heb je genoeg mooie plekjes om te ontdekken. Ga zo wie zo naar Mijas, een prachtig bergdorpje. Is niet ver van Benalmadena. Breng een bezoek aan Marbella, maar voordat je naar de jet set gaat kijken in Puerto Banes, parkeer je auto in het oude Marbella en slenter daar eens rond. De meeste toeristen rijden rechtstreeks naar de haven om daar te flaneren en naar de rijkdom te kijken, maar het oude gedeelte is zo mooi.

    Rijd eens het achterland in dan zie je mooie niet zo'n toeristische plekjes en verder winkelen, lekker eten enz. kun je in Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos en voor lekkere visgerechten ga naar Carihuella. Een straatje achter de boulevard heb je een pleintje dat s' avonds vol zit met Spanjaarden en toeristen en waar je heerlijk vis kunt eten. er is gewoon zat te doen en zeker als je een auto tot je beschikking hebt.